Advies zonder
onderbouwing
is geen advies.

Gebouw

Wat zijn de belangrijke bouwkundige aspecten en is mijn brandmeldinstallatie toereikend?

Mens

Zijn er voldoende vluchtwegen? Ook voor mensen met beperkte mobiliteit?

Brand

Heb ik voldoende blusmiddelen en hangen deze op de juiste plek?

Interventie

Hebben mijn BHV-ers de juiste middelen om in actie te komen?
about-us-03-image-02

Oog voor detail

We beginnen met een goed gesprek op locatie!

BHV is maatwerk

Geen bedrijf is hetzelfde en daarom is het opstellen van een ontruimings plan van cruciaal belang. De verplichte Risco Inventarisatie & Evaluatie bepaald mede de vorm en grote van de BHV organisatie die noodzakelijk is.

Het kenmerkenschema

Bij het opstellen van het ontruimingsplan wordt er gekeken naar gebouw en omgeving. Waardoor de mens bij brand het pand veilig kan verlaten en de BHV-ers de interventie snel kunnen starten.

Wat doen we?

Ontruimingsplan
Wat te doen bij een ontruiming? Hoe wordt deze gecoördineerd? En wat staat er in een ontruimingsplan? Door het ontruimingsplan weet iedere betrokkene welke handelingen er van levensbelang zijn tijdens een noodsituatie. Bij elk traject zorgen wij er voor dat het plan voldoet aan de laatste wet- en regelgeving. Waaronder de NEN 8112 richtlijnen.
Ontruimingsplattegronden
Waar moet ik heen wanneer er een evacuatie plaatsvindt? Met een goede ontruimingsplattegrond zorgt u er in één oogopslag voor dat medewerkers en bezoekers eenvoudig de vluchtwegen weten te vinden. Wij kunnen voor elke gebouw of object een ontruimingsplattegrond maken.
Risico inventarisatie & evaluatie
Elke werkgever is verplicht een RI&E op te stellen waarin de arbeidsrisico's worden vastgelegd. Daarnaast moeten de maatregelen voor de bestrijding van deze risico's duidelijk en volledig worden beschreven. Het opstellen van een duidelijke en volledige RI&E doen wij dan ook graag.
BHV Scan
Voldoet uw BHV-organisatie nog aan de laatste wet- en regelgeving? Of wilt u gewoon een second opinion op uw ontruimingsplan? Laat ons dan een BHV-scan uitvoeren om hiermee inzicht te krijgen in de huidige veiligheidssituatie van uw organisatie.
Levering van materialen
Wij kunnen u voorzien van alle materialen die nodig zijn voor het creëren van een veilige werkomgeving. Hierbij kunt u denken aan o.a. brandblussers, AED's & vluchtwegaanduidingen.
about-us-03-image-03
Bel mij terug!
close slider

    Bel mij terug