Scholing zonder
improvisatie
is geen scholing.

Locatie

Herinneringen creërt u het beste op uw eigen locatie. Daarom gaat onze voorkeur uit naar een cursus of opleiding op uw locatie.

Mensen

Geen mens is hetzelfde en daarmee onze cursussen ook niet, wij stemmen specifiek af op de behoefte en het leervermogen van de mens.

Herkenning

In een noodsituatie handelen mensen op basis van herkenning! Hierdoor is het erg belangrijk om te oefenen zodat in een noodsituatie adequaat kan worden gehandeld.

Praktijk

Hebben mijn BHV-ers de juiste middelen om in actie te komen?
about-us-03-image-04

De aandacht die je verdiend

Scholing met aandacht voor elk individu!

Elke organisatie is uniek

En elke opleiding dus ook, de mensen binnen een organisatie verschillen van elkaar en hebben ook een verschillende leerstijl. Wij vinden het erg belangrijk ons ook tijdens de opleiding of cursus aan te kunnen passen zodat elk individu deze met een goed gevolg afrond.

The human factor

Door het toepassen van recognision primed decision making binnen onze opleidingen leren wij mensen snel en effectief beslissingen te maken in complexe stressvolle situaties op basis van herkenning. Door de cursussen op locatie te verzorgen leert u de handelingen binnen uw eigen organisatie en weet u deze beter toe te passen in een noodsituatie.
Bel mij terug!
close slider

    Bel mij terug