Begeleiding zonder
betrokkenheid
is geen begeleiding.

Open & Eerlijk

Goede begeleiding wordt pas sterk met een open en eerlijke instelling.

Samen

Van A naar B door te luisteren en in te spelen op uw behoefte.

Flexibel

Flexibiliteit is het vermogen om u aan te passen als de omstandigheden veranderen.

Informeren

Tijdens het uit handen nemen van uw vraagstuk blijven wij u informeren zodat u bezig kunt zijn met waar u goed in bent.
about-us-03-image-09

Tot het goed voelt

De focus op wat écht belangrijk is!

De BHV Mens

Binnen de bedrijfshulpverlening staat de mens centraal. Hierbij wordt rekening gehouden met de belastbaarheid en de mogelijke negatieve invloed bij het handelen in stresvolle complexe situaties. Niet alleen tijdens een incident maar ook zeker na een schokkende ervaring dient de mens niet te worden vergeten.

Een uitgebreid netwerk

De realisatie van het advies is een complexe aangelegenheid en bestaat uit verschillende activiteiten met elk hun eigen discipline. Door onze ervaring hebben wij een netwerk van specialisten om ons heen verzameld en kunnen mede hierdoor de volledige realisatie ten uitvoer brengen.

Wat we doen

Technische aanpassingen
Zijn er aanpassingen nodig aan uw pand? En weet u niet waar u moet beginnen? Laat ons dan deze zorg voor u uit handen nemen. Wij begeleiden het volledige traject van offerte tot oplevering.
Nazorg
Weet u de signalen van een traumatische ervaring te herkennen? Wanneer mensen een schokkende gebeurtenis meemaken zal er bijna in alle gevallen nazorg nodig zijn. Een incident ongeacht de grootte heeft altijd veel impact op de betrokkenen. Het is belangrijk om kort na het incident de nazorg op te starten. Twijfel daarom niet om ons ter ondersteuning in te schakelen.
Wet- & regelgeving
Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving zodat u dat niet hoeft te zijn. Hierdoor kunnen wij u begeleiden bij vergunningsaanvragen en geschillen omtrent wet- en regelgeving.
Levering van materialen
Wij kunnen u voorzien van alle materialen die nodig zijn voor het creëren van een veilige werkomgeving. Hierbij kunt u denken aan o.a. brandblussers, AED's & vluchtwegaanduidingen.
about-us-03-image-10
Bel mij terug!
close slider

    Bel mij terug